Gå til sideindhold
Fritidsundervisning / Workshops

Workshops

Drejekursus i keramik, Rønne
Lær en svær disciplin indenfor keramikkens verden, drejning af flotte skåle. Underviser er den uddannede keramiker, Mie Mølgård. Kurset afholdes som workshop i Rønne
Julekonfekt, Klemensker
Kom og lær at lave lækker konfekt til julens hygge - vi arbejder i marcipan og chokolade, og gør os umage med pynten. Underviser er den erfarne køkkenskriver, Korna Rasmussen.
Keramikværksted, Rønne
Oplev de mange muligheder du har med at forme ler - vi laver små skåle, relieffer og andre flotte ting. Du bliver introduceret for flere grundlæggende principper indenfor keramikken. Underviser er den kreativt uddannede keramiker, Mie Mølgård.
Min dag- indbydelse og pynt til konfirmation/nonfirmation Rønne
Lær at lave fine invitationer og bordpynt til din konfirmation, non-firmation eller en anden stor dag. Underviser er erfarne Iben Bech Birch, der er kunstner og uddannet tekstildesigner.
Musik Camp
Kulturskolen, Ungdomsskolen, Søndermarksskolen, Svaneke Friskole, 10 Klasse, Campus Bornholm og Foreningen Spillestedet er gået sammen om at udbyde et weekend-arrangement med musik i fokus. Man behøver ikke at være en haj på et instrument for at deltage, men man skal selvfølgelig være indstillet på at arbejde med musikken i løbet af dagene.
Naturlige cremer, Klemensker
Lær at lave dine egne velduftende og nærende cremer til din hud. Underviser er Mette Itenov, der har mange års erfaring indenfor hudpleje og make-up.
Smukke Negle, Klemensker
Lær at lave smukke og anderledes negle i denne workshop. Underviser er Mette Itenov, der er uddannet og har mange års erfaring indenfor make-up-feltet


Senest opdateret 20.09.2023 13:53 af RH
Apricore logo