Gå til sideindhold
Fritidsundervisning / Kreativ

Kreativ

Cosplay, Klemensker
Betegnelsen Cosplay kommer fra ordene Costume og Play, og er et fag, hvor man udformer et kostume og tilbehør ved at klippe og klistre i forskellige flotte materialer. Underviser er den erfarne Mette Itenov, som ved alt om Cosplay
Drejekursus i keramik, Rønne
Lær en svær disciplin indenfor keramikkens verden, drejning af flotte skåle. Underviser er den uddannede keramiker, Mie Mølgård. Kurset afholdes som workshop i Rønne
Japansk sprog og kultur, Rønne
Lær om det fascinerende japanske sprog og den særegne kultur med origami, anime, manga og kalligrafi. Underviser er Kumiko Asti, der netop er hjemvendt fra Japan med ny inspiration.
Keramikværksted, Rønne
Oplev de mange muligheder du har med at forme ler - vi laver små skåle, relieffer og andre flotte ting. Du bliver introduceret for flere grundlæggende principper indenfor keramikken. Underviser er den kreativt uddannede keramiker, Mie Mølgård.
Konditor, Rønne
Vi laver lækre kager og desserter sammen. Underviser er Anita Bøgh, der er lærer med linjefag i madkundskab.
Krea, Klemensker
Du kan her dygtiggøre dig indenfor flere kreative discipliner sammen med de andre kreative elever på holdet - sammen med tekstildesigner og kunstner Iben Bech Birch dykker I ned i forskellige materialer og teknikker.
Min dag- indbydelse og pynt til konfirmation/nonfirmation Rønne
Lær at lave fine invitationer og bordpynt til din konfirmation, non-firmation eller en anden stor dag. Underviser er erfarne Iben Bech Birch, der er kunstner og uddannet tekstildesigner.
Modesyning og Re-design, Klemensker
Vi booster din egen personlige garderobe med smart tøj, enten af nye materialer eller ved om-syning af fedt second-hand-tøj. Underviser er Mette Høyer, mangeårig super-syerske med egen systue.
Naturlige cremer, Klemensker
Lær at lave dine egne velduftende og nærende cremer til din hud. Underviser er Mette Itenov, der har mange års erfaring indenfor hudpleje og make-up.
Rollespil, Nexø
Kom og vær med i flere fantastiske spil-universer. Vi spiller primært bordrollespil, både nye og ældre spil, hvor vi sammen udvikler spil-karakterene. Underviser er den erfarne Patrick Dreyer.
Rollespil, Rønne
Kom og vær med i flere fantastiske spil-universer. Vi spiller primært bordrollespil, både nye og ældre spil, hvor vi sammen udvikler spil-karaktererne. Underviser er den erfarne Patrick Dreyer.
Smukke Negle, Klemensker
Lær at lave smukke og anderledes negle i denne workshop. Underviser er Mette Itenov, der er uddannet og har mange års erfaring indenfor make-up-feltet
Smykker, Nexø
Drømmer du også om at lave dine egne smykker - kom og lær forskellige teknikker og materialer at kende, så du slev kan sætte dit eget præg på dine smykker. Underviser er der kreative og læreruddannede, Pernille Refstrup Jensen
Syning af dragter til rollespil, Klemensker
Kom og sy fantastiske drager til dit rollespil - du er selv med til at tegne dragten, klippe stoffet og sy, så du får den dragt og tilbehør, som du ønsker. Underviser er den erfarne skrædder, Julie Jacobsen


Senest opdateret 20.09.2023 13:02 af RH
Apricore logo