Gå til sideindhold
Fritidsundervisning / Sport og Adventure

Sport og Adventure

Basket, Nexø
Her får du styr på dine dunks og lærer om positioner som point guard, center og power forward - for vi spiller basket og har det sjovt.
Dance og Hip-Hop, Klemensker
Kom og lær at danse til nogle fede beats. Vi arbejder både med serier og lidt mere improviserede line-ups. Underviser er den rytmestærke Claire Coté.
Fjernstyrede biler, Klemensker
Så er det sømmet i bund - her er der fokus på omgangstider og hurtige tricks. Underviser er den erfarne BEO, som har fjernstyrede biler som sin store hobby.
Jagt og Vildtpleje, Klemensker
Her lærer du at artsbestemme vildt i den danske natur, du lærer også at betjene og at skyde med en riffel. Du kan her få øget din interesse for naturen og få jagttegn, hvis du er 16 år. Underviser er den erfarne jæger og jagttegnsunderviser Dean Andersen
Lær at vandre, Rønne
Deltag i introduktion til vandring Har du lyst til at vandre i den fantastiske bornholmske natur sammen med andre? Har du lyst til at udfordre dig selv? Har du lyst til at lære mere om, hvad der er godt at medbringe på en vandre-tur? Har du lyst til at lære at planlægge en rute? Vi går forskellige steder på øen og starter i Rønne de første gange. Vi starter roligt ud Derefter øger vi antal km og/eller går i et lidt sværere terræn. Instruktør er Henriette Folkmann Hansen.
Mountainbike, Rønne
Vi kører i skoven på veje, stier og spor og finder de sjove, spændende og gode oplevelser. Der bliver mulighed for at lære om cyklernes teknik og at udvikle køreteknik. Vi finder det, der passer til gruppen- hurtigt på de smalle spor eller hyggetur på de brede skovveje. Mødested og afgang fra Marthas Minde tirsdage kl. 16. Forventet tilbage til Marthas Minde omkring kl. 18. Vi kører på Ungdomsskolens MTB-cykler, så du skal bare møde op med cykel, underviser er den erfarne cykelrytter, Jesper Møller
Parkour, Klemensker
Hop, spring og lær at passere enhver forhindring på din vej. Du lærer masser af teknik og får afprøvet dig selv på den fede måde. Underviser er den erfarne instruktør Stine Rosenquist.
Rollespil, Nexø
Kom og vær med i flere fantastiske spil-universer. Vi spiller primært bordrollespil, både nye og ældre spil, hvor vi sammen udvikler spil-karakterene. Underviser er den erfarne Patrick Dreyer.
Rollespil, Rønne
Kom og vær med i flere fantastiske spil-universer. Vi spiller primært bordrollespil, både nye og ældre spil, hvor vi sammen udvikler spil-karaktererne. Underviser er den erfarne Patrick Dreyer.


Senest opdateret 20.09.2023 13:47 af RH
Apricore logo