Gå til sideindhold
Fritidsundervisning / Motor, IT og teknik

Motor, IT og teknik

Cross-kørsel
Cross-mandage, Klemensker
Vi vedligeholder crosserne, så de er klare når vi skal ud og køre ca. hver 14. dag. Du lærer samtidigt om værktøjet vi bruger og en masse om teknik. Underviserne er de erfarne cross-kørere Henrik Bertelsen og Rune Kofod.
Cross-onsdage, Nexø
Vi vedligeholder crosserne, så de er klare når vi skal ud og køre ca. hver 14. dag. Du lærer samtidigt om værktøjet vi bruger og en masse om teknik. Underviserne er de erfarne cross-kørere Stig Hansen og Martin Andersen.
Cross-torsdage, Klemensker
Vi vedligeholder crosserne, så de er klare når vi skal ud og køre ca. hver 14. dag. Du lærer samtidigt om værktøjet vi bruger og en masse om teknik. Underviserne er den erfarne cross-kører Henrik Bertelsen
Cross-torsdage, Nexø
Vi vedligeholder crosserne, så de er klare, når vi skal ud og køre på markerne ca. hver 14. dag. Undervisere er de erfarne cross-kørere, Stig Hansen og Martin Andersen.
Digitalt værksted og skak, Rønne
Vi arbejder med ALT indenfor IT og Innovation - lige fra 3D print, kodning til 4D skak. Underviser er Rune Radil og vi holder til i det nye Innovationslokale nr. 3
Fjernstyrede biler, Klemensker
Så er det sømmet i bund - her er der fokus på omgangstider og hurtige tricks. Underviser er den erfarne BEO, som har fjernstyrede biler som sin store hobby.
Knallert-motorlære, Klemensker
Vi reparerer knallerter og lærer, hvilket værktøj vi skal anvende til de forskellige dele på kanllerten. Underviser er den erfarne Hans Pedersen.
Knallert-motorlære, Nexø
Vi lærer at reparere knallerter og får styr på alt værktøjet vi skal bruge. Underviser er den erfarne mekaniker og underviser Henning Christiansen


Senest opdateret 20.09.2023 13:42 af RH
Apricore logo